Medarbejder

Et godt arbejdsklima skaber en god atmosfære.

 

Med udgangspunkt i kommunens værdier skaber vi et velfungerende plejecenter for beboere, brugere, pårørende og medarbejdere. Vi gør meget ud af, at vores medarbejdere efterlever værdierne

 

Høje Taastrup kommunes værdiger:

  • Helhed
  • Professionalisme
  • Engagement
  • Menneskelighed og positivt livssyn

Vi ønsker et miljø, som skaber såvel faglig som personlig udvikling, blandt andet uddanner vi medarbejderne til at opfylde de krav, der er nødvendige for at opretholde en høj standard.

 

Vi har stort fokus på arbejdsmiljø såvel fysisk som psykisk, og vores mål er at blive datomærket med hvid smiley fra arbejdstilsynet.

 

Vi vægter omsorg for vores medarbejdere, og vi har synlig daglig ledelse. Der afholdes medarbejderudviklingssamtaler og omsorgssamtaler.

 

Medarbejderne er kvalificeret ud fra uddannelserne: Sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt sygehjælpere. Derudover har vi medarbejdere ansat i ledelse, teknisk service, administration, aktivitet og køkken.

 

Vi har også elever, praktikanter samt medarbejdere i jobtræning og flexjob.

 

Du kan finde relevante informationer om, at være medarbejder på Birkehøj Plejecenter i undermapperne. 

 

Ledige stillinger

Hvis du er interesseret i at arbejde på Birkehøj Plejecenter, kan du se ledige stillinger på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside.

 

Se ledige stillinger